Sportverenigingen

Badminton | BC Trefzeker

trefzeker2B.C. Trefzeker is een zeer actieve vereniging, waar op alle niveaus gespeeld kan worden vanaf ca 7 jaar. Dus ook ouderen zijn welkom, maar goed kunnen bewegen is wel een voorwaarde. Ze spelen recreatief, in competitieverband en hebben een afdeling jeugd waarin ook in competitieverband wordt gespeeld. Activiteiten worden georganiseerd voor iedere groep en met elkaar.

Meer algemene informatie kunt u vinden op de website van BC Trefzeker.

Basketbal | Ballen zonder ballast

Sportenzonderballast-okt2015Sinds oktober is elke donderdagavond in zaal 2 van de Trefkoele+ een groep basketballers actief. De groep bestaat uit enthousiaste mannen die het leuk vinden om in het winterseizoen ongedwongen te spelen. De training bestaat uit lekker nostalgisch lay-ups lopen, mikken, schieten en missen, een partijtje spelen en de conditie bijhouden. Uiteraard wordt na afloop de training zorgvuldig geanalyseerd onder het genot van een biertje een glas water of fris.

Meer informatie via Erik Holtman, 06 2123 8780, holtman@sportscan.nl

Biljart | Biljartvereniging Trefkoele+

Biljartvereniging Trefkoele+ is een groep biljarters dat haar thuiswedstrijden in Trefkoele+ speelt op maandag- en dinsdagavond. Op woensdag- en donderdagavond en donderdagmiddag spelen diverse groepen recreatief biljart.

Bowls | De Ommelanden

Bowlsvereniging de Ommelanden is een enthousiaste groep en traint één keer in de week in Trefkoele+. Wilt u meer informatie over Bowlsvereniging de Ommelanden of wilt u meedoen met de trainingen, neemt u dan gerust contact op met de heer J. Bleeker. 038-4201428

Bridge | Bridge Sociëteit Dalfsen

Bridge Sociëteit Dalfsen speelt meerdere malen per week bridge, zowel overdag als ‘s avonds. Wilt u meer informatie over de bridge sociëteit, dan kunt u contact opnemen met de heer van Vulpen via telefoon 0529-432598.
bridge2 Bridge

Handbal | SV Dalfsen

Handbal is een populaire sport in Dalfsen. Veel jeugdteams en dames senioren teams spelen wekelijks in Trefkoele+.

Gymnastiek | Recreanten Gym Groep

De ouderengym van Recreanten Gym Groep staat onder leiding van mevrouw Bongers op de maandagochtend van 09.00 – 10.00 uur in Trefkoele+. Voor meer informatie over deze gymles kunt u contact opnemen met mevrouw Bongers. Haar telefoonnummer is 0529-436425.

Gymnastiek | Landstede Welzijn Ouderen

Ouderengym van Landstede Welzijn Ouderen wordt gegeven door mevouw Romijn. Deze groep sport elke dinsdag in Trefkoele+. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen. Het telefoonnummer is 0529-454377.

Gymnastiek | Yoga en Ouderengym

Mevrouw Leneman geeft elke donderdag yoga en ouderengym in Trefkoele+. Wilt u meer informatie over haar lessen of wilt u een keer meedoen, neemt u dan gerust contact op met mevrouw Leneman. Haar telefoonnummer is 0529-401571.

Gymnastiek | Ouderengym

Mevrouw Romijn geeft elke donderdag Ouderengym in Trefkoele+. Wilt u meer informatie over haar lessen of een keer meedoen, dan kunt u contact met mevrouw Romijn opnemen. Haar telefoonnummer is 0529-454377.

Gymnastiek | Jazzdans

Mevrouw Wirts – Lucashu geeft elke donderdag Jazzdans. Voor meer informatie over deze leuke danslessen of wilt u een keer meedoen, kom dan gerust een keer kijken!

Gymnastiek | SV Dalfsen

SVD Gymnastiek is een Dalfser gymnastiek vereniging die al decennia bestaat. Lessen vinden plaats in Trefkoele+. Bij SVD Gymnastiek kunt u niet alleen terecht voor gymnastiek voor jong en oud, maar ook voor steps en aerobics. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van SVD Gym via www.svdgym.nl.

Gymnastiek | Callanetics

Mevrouw Wirts – Lucashu geeft elke dinsdag Callanetics in Trefkoele+. Wilt u meer informatie over deze les of wilt u een keer meedoen, komt u dan gerust een keer kijken.

Gym & Dance | ASC Dalfsen

ASC Gym en Dance is een Dalfser gymnastiekvereniging die haar gym-, turn- en danslessen geeft in Trefkoele+. Voor meer informatie over de lessen van ASC Gym en Dance kunt u kijken op de website www.ascgymendance.nl.

Judo | Judokwai

Elke maandag trainen de judoka’s van Judo Kwai Dalfsen onder leiding van de zeer ervaren trainer Andy Reuvers in Trefkoele+. Jong en oud, iedereen is welkom. Voor meer informatie over de judotrainingen bent u altijd welkom bij de trainingen op maandagavond of u kunt een e-mail sturen naar judokwai@home.nl. Tevens kunt u kijken op de website www.judodalfsen.nl

Karate | Wado Ryu

Karatevereniging Wado Ryu is een rijkserkende karatevereniging en aangesloten bij de NCS. Wado Ryu houdt zich voornamelijk bezig met recreatief karate. De lessen van Wado Ryu in Trefkoele+ vinden plaats op woensdagavond. Voor meer informatie over de lessen van karatevereniging Wado Ryu kunt u contact opnemen met Henry Schoemaker. Zijn telefoonnummer is 06-25244321.

Voetbal | SV Dalfsen

Voetbalvereniging SV Dalfsen heeft 2 zaalvoetbalteams dat haar thuiswedstrijden speelt in Trefkoele+. Voor meer informatie over het zaalvoetbalteam van SV Dalfsen kunt u kijken op de website van SV Dalfsen.

Volleybal | Dalvo

V.V. Dalvo volleybalt sinds 1973 in De Trefkoele. Ook in Trefkoele+ is Dalvo weer volop aanwezig. De club telt een aantal heren, dames en recreanten teams. Ook bij de jeugd is de aanwas groeiende. Wilt u lid worden of lijkt het je leuk om een keer mee te trainen, neem dan gerust contact op met Hanny Onderdijk via telefoonnummer 0529-431059 of kijk op de website www.dalvo.nl.

Volleybal | Hands Up

Volleybalverenging Hands-Up speelt recreatief en koppelt gezelligheid aan sportiviteit. Hands-Up speelt elke maandagavond in Trefkoele+. Bent u ouder dan 21 jaar dan bent u van harte welkom om eens een keertje mee te doen.  Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de Henk van Marle via telefoonnummer 0529-434778 of stuur een mail naar handsupdalfsen@hotmail.com.

Volleybal | Trimclub 40+

Trimclub 40+ is een besloten recreatieve volleybalgroep die elke maandagavond traint in Trefkoele+.

Zaalvoetbal | Team Dick Mol

Het zaalvoetbalteam van Dick Mol speelt één keer in de week recreatief in Trefkoele+.

Zaalvoetbal | Team Michel Lucas

Het zaalvoetbalteam Michel Lucas traint om de week op vrijdag avond in Trefkoele+.